Reobertura parcial dels serveis durant la FASE 1 de desconfinament - Club Natació Olot

Últimes Notícies

Reobertura parcial dels serveis durant la FASE 1 de desconfinament

Davant la imminent posada en marxa de la Fase 1 a la nostra comarca, seguint les normes de desconfinament que marquen les autoritats competents, amb la voluntat d'anar reobrint les instal·lacions i oferint els serveis que la normativa ens permet, comuniquem al soci la reobertura de les següents activitats i serveis:

 

  • Entrenaments esportistes federats de la secció de tennis: dimecres 20 de maig
  • Reserva de pistes de tennis, pàdel i frontó per als socis: dilluns 25 de maig.

 

El procés de reserva per als socis serà l'habitual, el que hi havia fins a la data de tancament de les instal·lacions. Qualsevol dubte que tingueu, us atendrem telefònicament a les oficines a partir del proper dilluns, 18 de maig en horari habitual de 9 a 13 i de 16 a 20 h.

Hem treballat i seguim treballant per implantar les mesures necessàries per tal que la posta en funcionament de cada part de les instal·lacions sigui segura per a tothom (esportistes, socis i treballadors). Per a la Junta Directiva, des del primer moment, ha estat i segueix sent prioritari la salut, la higiene i la seguretat de tots. En qualsevol cas, l'obertura d'aquestes instal·lacions estarà sempre supeditada a les condicions, requisits i normes establertes per les autoritats sanitàries en cada moment.

Ben aviat publicarem el Pla de Contingència de COVID-19, document que conté les condicions i formes en què es podran fer ús de les instal·lacions, i que s'anirà actualitzant a cada una de les Fases de desconfinament.

Esperem retrobar-nos per gaudir tots junts d'aquests dos esports de raqueta. Us seguirem informant a mesura que anem coneixent la normativa i condicions en què es vagi permetent anar fent ús de les instal·lacions i serveis del Club.

 

Descarrega el comunicat en PDF

16 de maig de 2020