Resum de l’Assemblea General Ordinària 2020 - Club Natació Olot

Últimes Notícies

Resum de l’Assemblea General Ordinària 2020

Aquest passat divendres, 24 de juliol, es va celebrar l'Assemblea General Ordinària 2019-2020 del Club Natació Olot, que a diferència d’altres anys, per primera vegada va tenir lloc a les instal·lacions del mateix Club a causa de les afectacions de la pandèmia de la COVID-19. Tanmateix, les mesures de prevenció i de seguretat van marcar l’Assemblea: inscripció prèvia, distància de seguretat entre els assistents, ús de gel desinfectant i mascareta obligatòria, van caracteritzar un acte diferent dels viscuts durant altres anys.

La nova sala d’aigües va acollir a membres de la Junta Directiva del Club, el Consell Assessor i els socis i sòcies que van assistir a l’acte, previst per a les 20 h, en única convocatòria. La jornada va començar puntualment amb unes paraules de benvinguda als assistents per part de la presidenta del Club Natació Olot, Gemma Soy, que va donar les gràcies a tothom per assistir en una assemblea marcada per la pandèmia de la COVID-19.

  • El primer punt a tractar va ser la ratificació dels càrrecs dels nous membres de la Junta Directiva: Joan Martín com a vocal de manteniment i Marc Mallarach com a vocal de triatló.
  • Després es va procedir a l'aprovació de l'acta de l'assemblea de 2019 i es va retre compte de la memòria anual del Club amb una presentació multimèdia que resumia les fites esportives i competicions més destacades de totes les seccions del Club (natació, waterpolo, tennis, atletisme, triatló i futbol), així com les novetats en l’àmbit de manteniment (ordinari, obres 1a fase i reformes per adequar instal·lacions a la COVID-19) i  en l'àmbit social, organitzatiu i de comunicació de l'entitat.
  • L’apartat econòmic va comptar amb l’exposició als socis de la liquidació dels comptes de 2019 i dels nous pressupostos de 2020, per Anna Viñas, de “Viñas Graboleda Assessors”. Es va destacar positivament l’impacte de les obres de la 1a fase de remodelació i ampliació del Club (que van finalitzar el passat 2019) amb uns números tancats amb superàvit gràcies al treball dels departaments del Club i de la Junta Directiva.
  • Per altra banda, després que la Presidenta expliqués la part d’obres que quedaven pendents, es va presentar una proposta de finançament per iniciar la 2a fase de les obres de remodelació del Club. La proposta es va aprovar per unanimitat i permet que la Junta Directiva iniciï els tràmits de les obres d’aquesta segona fase d’ampliació i millora.
  • Els apartats econòmics (comptes del 2019, pressupost del 2020 i increment de la quota social) van ser aprovats per unanimitat pels socis presents i sense cap vot en contra.
  • Es va aprovar, per primera vegada, que el Club comptarà amb un Protocol d’assetjament sexual o per raó que sexe, que a través de la prevenció i detecció, donarà més seguretat als treballadors i usuaris del Club.
  • L’acte va acabar amb la intervenció del Consell Assessor, i el torn de paraules dels assistents que ho van desitjar. Amb les respostes de la Junta Directiva es va acabar l’Assemblea General Ordinària 2020, que per les afectacions de la COVID-19, no va poder comptar amb el típic aperitiu entre la Junta Directiva, el Consell Assessor i els socis i sòcies.

La Junta Directiva del Club Natació Olot agraeix la participació i assistència de tothom que va venir a l’Assemblea General Ordinària, i els desitja un bon estiu, sempre amb la responsabilitat i el seny al capdavant, per poder tornar amb més energia per a la nova temporada.

27 de juliol de 2020