9 olotins al Memorial Paulus Wildeboer amb nedadors internacionals - Club Natació Olot

Natació

9 olotins al Memorial Paulus Wildeboer amb nedadors internacionals

Dels dies 8 al 10 de març va tenir lloc el Circuit Català Memorial Paulus Wildeboer al CN Sabadell, on hi van participar els millors nedadors de l'actualitat catalana, a més de la representació de diversos clubs espanyols com el SEK de Madrid o el Palma de Mallorca. Tot i que el millor atractiu va ser la participació de la selecció de Dinamarca, així com una petita expedició Russa encapçalada pel campió del món Eugeny Rylov, que va demostrar el seu talent a la piscina del Sabadell.

El Club Natació Olot hi va participar amb un total de nou nedadors i nedadores: Lídia Huete, Clara Aulinas, Berta Vidal, Nur Masoliver, Júlia Monells, Isaac Martí, Álvaro Ruiz, Gerard Martí i Andrés Ortiz. Tots ells i elles van fer molt bones actuacions, fet que demostra que els nedadors de l'olot estan encaixant una molt bona temporada i van millorant a cada competició.

El balanç del circuit va ser molt positiu, ja que es van aconseguir un total de sis millors marques personals i vuit classificacions a finals B, a més d'altres resultats destacats. Per un costat, Álvaro Ruiz va aconseguir la mínima en 400 estils pels Campionats d'Espanya Júniors d'estiu, i per l'altre, Lídia Huete va aconseguir entrar a 3 finals A en les proves de papallona (50, 100 i 200m), i Andrés Ortiz també va entrar a la final A en 100 esquena.

Enhorabona a tots i a totes!