Valoració positiva de la 5a jornada de Lliga Catalana Alevina - Club Natació Olot

Natació

Valoració positiva de la 5a jornada de Lliga Catalana Alevina

El dissabte 23 de febrer es va dur a terme la 5a jornada de Lliga Catalana Alevina a les instal·lacions del Club Natació Torelló. Una jornada que es presentava molt competitiva, ja que estaven programades proves de distàncies llargues amb les quals els alevins no estan habituats. Aquestes proves eren les de 800m lliures i 200m braça per la categoria femenina, i els 200m papallona i 200m lliures per la categoria masculina.

Del Club Natació Olot hi van participar un total de catorze nedadors i nedadores alevins: Mariane Ahumada, Miriam Chibani, Jana Calafell, Carla Gonzalez, Emma Lobato, Ariadna Piqueras, Queralt Pons, Laia Oliveras, Nina Roig, Berta Teixidor, Ona Vilarrasa, Joel Bassagañas, Pol Espuche i Roland Macias.

Els joves nedadors olotins van mostrar uns progressos considerables, sobretot en aquestes proves tan poc habituals. En la prova llarga d’estil lliure van demostrar un gran rendiment, ja que van aconseguir parcials continuats a bon ritme al llarg de tota la prova. Pel que fa a la de 200m papallona, una de les proves que genera més respecte als nedadors, els joves olotins van aconseguir mantenir la tècnica del propi estil tot i la fatiga acumulada degut a la distància de la prova.

En general va ser una jornada de control molt bona, en la qual els nedadors i nedadores de l’Olot continuen mostrant les seves evolucions treballades en els entrenaments del dia a dia.