Bons resultats dels alevins de natació del CN Olot en el Campionat de Catalunya d'estiu - Club Natació Olot

Natació

Barcelona 5,6, i 7 de Juliol.

12 nedadors de l'equip aleví del Club Natació Olot van participar la setmana passada en els Campionats de Catalunya d'estiu de la seva categoria, competició que es va celebrar a les piscines Bernat Picornell de Barcelona.
Van ser 3 jornades intenses de Campionat però de mica en mica es va anar entrant en la competició i es va aconseguir deixar els nervis de banda i demostrar a l'aigua tot l'esforç realitzar al llarg de tota la temporada d'entrenaments.
Els joves nedadors olotins van realitzar un Campionat més que destacable, ja que en quasi totes les proves van ésser capaços de millor els seus anteriors registres.
A destacar que dos nedadors van aconseguir diplomes; els aconsegueixen aquells nedadors classificats en les 8 primeres posicions de Catalunya.
Alek Caldelas, sisena posició en 200 metres esquena.
Álvaro Ruiz setena posició en 100 metres lliures.

També remarcable la novena posició de la Nur Masoliver en la prova de 100 metres braça, quedant-se només a 3 dècimes de la mínima per poder participar en els Campionats d'Espanya d'Estiu.
Al final del Campionat, en la classificació conjunta per equips, el Club Natació Olot va quedar classificat en la posició 23 d'un total de 68 clubs participants.

Altres resultats destacats:
Álvaro Ruiz, novena posició en 100 metres esquena.
Nur Masoliver novena posició en 200 metres braça.
Alek Caldelas novena posició en 200 metres esquena.
Laia Martínez desena posició en 100 metres esquena i 11ena posició en 200 metres esquena.
Els dos relleus masculins, 4x100 lliures i 4x100 estils van quedar classificats en una meritòria 12a posició.

Els nedadors de l'equip aleví del CN Olot que van participar en aquest Campionat van ser els següents: Berta Güell, Júlia Monells, Nur Masoliver, Laia Martinez, Martí Palma, Isaac Marti, Alek Caldelas, Alvaro Ruiz, Marc Alabau, Sergi Babiano, Martí Coderch i Aleix Naspleda.