Bons resultats de Lídia Huete en el Campionat d'Espanya d'hivern en piscina de 25 metres - Club Natació Olot

Natació

Barcelona, del 23 al 26 de novembre de 2017

La passada setmana del 23 al 26 de novembre se celebrava en les instal·lacions del Club Natació Barcelona el Campionat d'Espanya Absolut de piscina curta, on el Club Natació Olot va participar amb la presència de la nedadora Lídia Huete, participant en les seves tres proves principals, els 50, els 100 i els 200 papallona.

La primera jornada començava amb el 100 papallona, un escenari complicat, ja que sempre és difícil obrir la competició amb la qual a priori, és la seva millor prova. No obstant això, una vegada nedades les eliminatòries, i amb un temps d'1:01:70 les bones sensacions i un 7è lloc que assegurava la classificació per a la final A, van fer aflorar l'optimisme.
En la sessió de finals aquesta mateixa tarda, la situació no va fer més que millorar. Lídia, especialista en aquest tipus de situacions, va sortir per totes i va mantenir molt bé el control de la prova on va aconseguir molt bo 6è lloc amb una millor marca personal en piscina curta d'1:00:93.

Després d'una il·lusionant primera jornada, gaudim d'un dia de descans per afrontar la segona sessió en la qual participaria la nostra nedadora. Seria la tercera jornada del campionat, amb el 50 papallona.
En la sessió de matí, l'entusiasme i les presses no van ajudar, i Huete es va quedar a les portes de la final A amb un temps de 28:22. Tot i això, en la final un millor plantejament de la prova va ajudar a millorar notablement el resultat, aconseguint una millor marca personal en piscina curta de 28:04 que li donaven un bon 10è lloc. Sens dubte, la sensació després de la prova, és que encara hi ha un gran marge de millora per a la nedadora, en aquesta distància.

Tasca difícil para l'última sessió, després de tres dies de campionat, i dos finals sobre l'esquena, a Lídia li tocava la difícil tasca d'enfrontar-se a un sempre complicat 200 papallona.
Malgrat el cansament acumulat, la nedadora es va llençar a per l'eliminatòria valenta, i malgrat que els últims metres van ser molt durs, un temps de 2:17:90 li donaven una 16à plaça que significava final B i ple de proves i finals en el campionat.
En la sessió de tarda, Lídia va plantejar la prova diferent, reservant-se alguna cosa pel darrer 50, i el resultat va ser molt positiu, millor marca personal en piscina curta amb un crono de 2:16:87 i 15è lloc en la general.

Resultats molt bons que ens ajuden a creure que pot ser una gran temporada per a la nostra nedadora.