Els juniors i absoluts del CN Olot tanquen la temporada amb una molt bona actuació en el Campionat de Catalunya Junior Open - Trofeu Ciutat de Mataró absolut. - Club Natació Olot

Natació

Mataró, del 22 al 25 de juliol de 2016.

El Campionat de Catalunya Junior Open d'Estiu i Trofeu Ciutat de Mataró (vàlid pel Circuit Català de trofeus de natació) suposava l'última competició de la temporada per als júniors i absoluts del Club Natació Olot, i era una bona oportunitat per arrodonir el que ha estat un bon any. Disputada en les instal·lacions del Centre Natació Mataró, aquesta prova va comptar amb la participació de 12 nedadors del CN Olot, quatre absoluts (Albert Martí, Lidia Huete, Laia Coma i Judith Alarcón) i 9 juniors (Oscar Saura, Victor Aguilera, David Granados, Mireia Lucena, Nuria Payola, Paula Barcons, Turina Castanyer i Ariadna Ribas).

El balanç final és molt positiu pel CN Olot assolint 20 finals (16 A i 4 B) i 18 medalles (12 junior i 6 absolutes). Pel que fa a trofeus, l'actuació més destacable correspon a Oscar Saura amb dos ors (100 lliures i 100 papallona), dues plates (50 papallona i 200 lliures) i dos bronzes júnior (50 lliures i 800 lliures) així com un bronze més absolut (100 papallona). David Granados va obtenir igualment un gran botí amb tres ors junior ( 50, 100 i 200 esquena) i tres plates absolutes en les mateixes proves. La tercera medallista en categoria júnior va ser Nuria Payola amb dos bronzes en 800 i 1500 m lliures.

Pel que fa a la categoria absoluta, dos bronzes per a Laia Coma en 100 i 200 esquena així com un or per a Lídia Huete en 100 papallona.

En la classificació final del Campionat, el CN Olot ha aconseguit la 6a posició de l'equip masculí i 10a del femení.