Natació

8 medalles, 1 rècord del Club i 12 millors marques personals en el Campionat de Catalunya de natació d'estiu

La setmana passada es va celebrar a Mataró el Campionat de Catalunya Júnior Absolut de natació d'estiu, on van competir pel Club Natació Olot els nedadors Òscar Saura, Gerard Martí, Andrés Ortiz, Lídia Huete, Tania Margui, Clara Aulinas, Lara Pazos, Berta Vidal i Laura Palau tant en proves individuals com en relleus.

8 Medalles individuals, un rècord del club i un total de 12 millors marques personals van ser el balanç global d'un excel·lent campionat.

1a sessió:

La primera jornada del campionat va estar marcada per les millors marques de Lara Pazos en 400 lliures, Berta Vidal en 200 estils i 100 papallona, Gerard Martí en 100 papallona i Laura Palau en 50 lliures, a més de l'excel·lent 8e lloc del relleu femení junior en 4x100 lliures. Encara que sens dubte, el més destacat, va anar el domini absolut d'Òscar Saura i Lídia Huete en els 100 papallona, proclamant-se campions de Catalunya absoluts, aquesta ultima, va aconseguir també, un boníssim 3r lloc en 200 estils.

2a sessió:

Aquesta segona jornada va seguir una línia similar a la primera, amb millors marques de Gerard Martí en 50 braça i Berta Vidal en 400 estils molt propera a la mínima pel Campionat d'Espanya, a més de la millor marca personal de Lídia Huete en 200 papallona que constitueix un nou rècord del club i la va portar a ser subcampiona de Catalunya absoluta. Tot i això, aquesta no va ser l'única medalla, Òscar Saura aconseguia un 3r lloc en 200 papallona i Berta Vidal aconseguia altres dos 3rs llocs en 200 papallona i 50 esquena. Per la seva banda, el relleu femení junior va fer 7e en el 4x200 lliures.

3a sessió:

La darrera sessió del campionat on el cansament ja començava a fer acte de presència, els nedadors del CN Olot no es van rendir i Lara Pazos va aconseguir dues millors marques personals en 1.500 i 200 lliures. A més, Lídia Huete va aconseguir un 3r lloc en 50 papallona.

Gran campionat per part dels nadador@s del Club Natacio Olot, enhorabona a tots ells pel gran treball, esforç i dedicació realitzat durant tota la temporada.