Gran cap de setmana de natació al CN Mataró amb el Campionat de Catalunya d'estiu Júnior Open - Club Natació Olot

Natació

Mataró, 14, 15 i 16 de juliol de 2017.

Open que també és Trofeu Ciutat de Mataró i última etapa del Circuit Català de Trofeus de Natació Gran Premi Diputació de Barcelona.
A la competició van participar-hi gairebé 500 nedadors de 67 clubs d'arreu de Catalunya i del món, ja que aquesta és una competició open. En aquest sentit hi van venir nedadors dels EUA, d'Escòcia i de clubs d'arreu d'Espanya.
Aquesta competició va ser l'última prova del Circuit Català de Trofeus de Natació Gran Premi Diputació de Barcelona.
El CN Olot hi va participar amb un total d'11 nedadors/es de les categories júnior i absoluta.

Els resultats per l'equip d'Olot foren els següents:

David Granados: plata en 100 m esquena i bronze en 200 esquena absolut.
Oscar Saura: plata en 50m. papallona absolut.
Roger Coma: en abs va fer bronze en 800 lliures i en 400 estils. En la seva categoria júnior va fer or en 400 estils, plata en 800 lliures, i 1500 lliures
Lara Pazos: plata en 1500 lliures júnior, i bronze en 800 lliures júnior.
LÍdia Huete: plata en 50 m papallona absolut.
Gerard Martí: va aconseguir la mínima per anar als Campionats d'Espanya absoluts.