Bona participació dels atletes del Club Natació Olot amb Isaac Barti campió sub23 en la modalitat express de la cursa trail de Rocacorba - Club Natació Olot

Atletisme

Els dies 3 i 4 d’abril ha tingut lloc una nova edició de l’exigent cursa trail Rocacorba a Canet d’Adri (Gironès). La cursa estava d’aniversari, ja que celebrava els deu anys d’existència, i es va celebrar durant 2 jornades que van tenir lloc els primers dissabtes i diumenges d’abril.

La competició és ja un clàssic de les curses de muntanya, en què hi ha participat multitud d’esportistes i grans corredors del país, i compta amb 3 modalitats: de 20, 30 i 38 km. L’escenari de la cursa té lloc a l’Espai Natural Protegit de les muntanyes de Rocaborba, destacant llocs emblemàtics com el cim i riera de Rocacorba, Sant Nicolau el Golany, Mas Gelats o el cim dels Velers.

Destacar la victòria de l’atleta Isaac Barti en la categoria sub23 en la modalitat exprés de 20 km i 845 m de desnivell positiu, amb un resultat de 1 h 34 min 02, quedant en 2a posició de la categoria absoluta. Jordi Roura i Guillem Fernández van participar i participar en la modalitat de 30 km i 1737 m de desnivell positiu. Enhorabona per l’esforç i continuem buscant reptes.