Presentada la XXVIII Mitja Marató de la Garrotxa (Memorial Josep Abulí)-9a Cursa Popular de 10 km - Club Natació Olot

Atletisme

Presentada la XXVIII Mitja Marató de la Garrotxa (Memorial Josep Abulí)-9a Cursa Popular de 10 km

A poc menys de quatre dies de la jornada, dimecres 17 d'abril s'ha presentat la XXVIII Mitja Marató de la Garrotxa (Memorial Josep Abulí)-9a Cursa Popular de 10 km del 21/ABRIL, amb la presència de Joan Domènech, vicepresident 1r esportiu, i els atletes del Club. Estem molt contents d'haver esgotat les inscripcions setmanes abans de les curses, assolint més de 650 atletes inscrits per aquest gran dia de l'atletisme a Olot, la Vall d'en Bas i la Garrotxa.

  • Enguany comptem amb una espatlla pels corredors de la mitja marató i un lot d’embotits pels de la Cursa Popular de 10 km que completin les proves dins dels temps reglamentaris, gràcies a la col·laboració amb la companyia Costa Brava Mediterranean Foods, del grup Cañigueral. Per primera vegada a la història de les curses, els inscrits també tindran una camiseta tècnica de la marca Mizuno, gràcies al patrocini de l’empresa garrotxina RESOL.
     

Moltes gràcies pel seu suport i també de tots els col·laboradors i patrocinadors que fan possible la jornada: Generalitat de Catalunya, esportcat, Diputació de Girona, Ajuntament d'Olot, Ajuntament de la Vall d'en Bas, Consell Comarcal de la Garrotxa, Consell Esportiu de la Garrotxa, Federació Catalana d'Atletisme, Mossos d'Esquadra, Olot Televisió, Ràdio Olot, Mizuno, Frit Ravich i Culinarium, entre d'altres.

PD. Ben aviat els inscrits a les proves rebran un correu informatiu amb informació prèvia de la jornada. Ens veiem a la cursa del pernil!
 

 

17 d’abril de 2024