Èxit de la secció d’atletisme en la classificació final del Gran Premi Gironí de cros - Club Natació Olot

Atletisme

Aquest passat diumenge, coincidint amb la 31a edició del cros de Vidreres, s’han repartit els premis de la XXIX edició del Gran Premi Consell Comarcal de la Selva de cros i XVI Trofeu Diputació de Girona, que van finalitzar el mes de desembre. Tot i que normalment aquest cros forma part de les proves del rànquing gironí, aquest any la competició no ha estat puntuable, malgrat que ha servit per començar el nou any atlètic pels esportistes.

Coralí Jou i Nina Roig, van quedar en primera i segona posició en la categoria sub14 femenina, respectivament. En la categoria sub16 masculina, Nil Roig va proclamar-se campió i Marc Codony va quedar subcampió. Briç Jou va aconseguir la victòria en categoria sub18. Mireia Soler i Jordi Roura, van quedar en segona posició en la categoria sènior femenina i masculina, respectivament. Finalment, Núria López va ser campiona en la categoria màster B.