El pròxim 13 de juliol arriba la Diada del Soci - Club Natació Olot

Últimes Notícies

El pròxim 13 de juliol arriba la Diada del Soci

 

Un any més, arriba la DIADA DEL SOCI! Enguany se celebrarà el 13 de juliol a la tarda/nit, i serà una jornada carregada d'activitats. L'objectiu és compartir entre tots els socis i sòcies un dia festiu, gaudint de les activitats esportives i lúdiques i de les sorpreses que hem organitzat. I per acabar, res millor que un sopar d'estiu a la fresca acompanyat de música en viu!

Us hi esperem!

 

 

La diada començarà a les 16:30h, amb el Trofeu Noves Promeses de natació, un trofeu ple de jocs i reptes que tindrà lloc a la piscina de competició. 

De 17h a 19h hi haurà inflables infantils a la zona de gespa per a tota la mainada. 

A la mateixa hora començarà el Torneig de tennis de dobles entre pares i fills, tiets, nebots, avis, néts... l'objectiu és que cada parella estigui composta per un adult i un infant, de manera que tant grans com petits puguin gaudir d'aquest dia esportiu i lúdic.

A les 17:30h tindrà lloc el partit de futbol de veterans, al camp de futbol del Club.

També a les 17:30h i fins a les 19h es farà una Americana de Pàdel (no cal inscripció prèvia).

A les 19:15h, un cop acabades totes les activitats anteriors, es farà una sessió de Zumba/Tonificació a la zona de gespa, oberta a tothom qui vulgui provar-ho. Immediatament després tindrà lloc una sessió d'Aquahit a la nova piscina exterior. Anima't i vine a provar-ho!

Finalment la jornada s'acabarà amb un sopar a la fresca al pati del club, acompanyat de música en viu. El menú del sopar serà: Amanida Catalana, 1/4 de pollastre i botifarra amb guarnició, postres i beguda. Els tiquets pel sopar es poden passar a buscar a la secretaria del Club a partir del 25 de juny (aforament limitat).