Resultats destacats de Nina, Nil i Marc al II Aquatló Jove del CNB - Club Natació Olot

Triatló

Resultats destacats de Nina, Nil i Marc al II Aquatló Jove del CNB

Dissabte 15 de juny es va disputar el II Aquatló Jove del CN Barcelona per a les cateogries Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet.

La sortida ve tenir lloc a les 9h des de les instal·lacions del Club Natació Barcelona, i la prova consistia en realitzar un recorregut de natació de 500 metres pels cadets i infantils, i 300 metres pels alevins i benjamins, i un tram de cursa a peu de 2,5 km pels cadets i infantils i 1,7 km pels alevins i benjamins.

Del Club Natació Olot hi van participar els joves triatletes Nil Roig, Marc Codony i Nina Roig, i tots ells van fer unes molt bones actuacions. Nil Roig va quedar segon de la categoria Cadet Masculí, i Marc Codony va quedar 4t d’aquesta mateixa categoria. Nina Roig va ser la guanyadora de la categoria Alevina Femenina.