Cap de setmana rodó per l'Aleix Domènech, guanyador de la Copa del Rei de triatló i Campió d'Espanya de relleus amb el Fasttriatlon. - Club Natació Olot

Triatló

Murcia, 6 i 7 de maig de 2017

Aquest passat dissabte, es va disputar a la ciutat d'Aguilas (Murcia), la Copa del Rei i de la Reina de triatló per equips que va aplegar prop de 3.000 esportistes inscrits. En un apassionant final, l'equip Fasttriatló de Cesc Godoy, Jordi Garcia, Jordi Relats i Aleix Domènech, es va proclamar guanyador i Campió de la Copa del Rei elit per davant del Cidade de Lugo Fluvial en un crono de 56' 57".

El diumenge al matí tocava el torn al Campionat d'Espanya per relleus, en el que cada integrant de l'equip havia de realitzar un triatló complet per donar pas al següent component. Cesc Godoy, Jordi Garcia i Aleix Domènech varen arrodonir l'actuació del dissabte amb un altra victòria proclamant-se Campions d'Espanya per relleus.

El triatleta del CN Olot que ara també corre pel Fasstriatlò, sempre ha portat orgullos alla on va el nom del Club Natació Olot i de les seves arrels.