El CN Olot col·labora amb La Marató aconseguint 600 euros gràcies a la jornada solidària esportiva del 19 de desembre - Club Natació Olot

Últimes Notícies

El CN Olot col·labora amb La Marató aconseguint 600 euros gràcies a la jornada solidària esportiva del 19 de desembre

El Club Natació Olot ha organitzat un any més una jornada solidària amb La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, plena d'activitats esportives pensades per recaptar fons per aquesta causa. El diumenge 19 de desembre més d’un centenar de socis i no socis han pogut participar en diverses activitats esportives, en què gràcies a la col·laboració i solidaritat de tothom s'ha aconseguit recaptar la quantitat de 600 euros!

Va ser un matí ben entretingut, en què tothom que ho va desitjar, va poder participar en diversos partits de tennis i pàdel, futbol i diverses masterclasses d'activitats dirigides com van ser la Zumba, el cycling o BodypumpA més, durant la jornada i els dies previs a aquesta, tothom que ho ha desitjat ha pogut col·laborar fent una aportació econòmica amb la guardiola solidària de les oficines del Club. Finalment, el CN Olot destinarà la totalitat de la recaptació de les entrades generals venudes al públic a La Marató 2021, enguany dedicada a les malalties mentals.

Moltes gràcies a tothom que ha col·laborat i ha fet possible tanta solidaritat. És un orgull que formem part de la família del CN Olot! Esperem poder-nos retrobar en la pròxima edició, fent més història per La Marató i per l'esport, tots plegats.

 

19 de desembre de 2021