Obertes les preinscripcions de les activitats infantils i juvenils d'estiu - Club Natació Olot

Últimes Notícies

Obertes les preinscripcions de les activitats infantils i juvenils d'estiu

Tot i l'excepcionalitat i incertesa del moment, des del Club hem treballat de valent des de fa setmanes per organitzar les activitats d'estiu 2020 per a infants i joves. Però amb motiu d'aquesta situació, aquest any tant l'oferta d'activitats com el sistema d'inscripció seran diferents i s'han planificat específicament amb grups reduïts per respectar l'aforament i mesures d'higiene, seguint les indicacions de les autoritats.

Des de dimecres, 20 de maig, fins al dilluns, 8 de juny, estaran obertes les preinscripcions de les activitats d'estiu de 2020.  Les activitats es faran del 29 de juny al 4 de setembre al matí i a la tarda, i consistiran en poliesport, en què els nens i joves practicaran entre altres la natació, tenis, pàdel, waterpolo i activitats de lleure variades; i també la natació educativa, on els més joves de la casa podran practicar la natació de la mà dels nostres especialistes. 

El Club Natació Olot aposta per practicar esport de manera divertida, tot respectant les mesures sanitàries per a la seguretat de tots.


 

  • La graella d'activitats per aquest estiu és:


Poliesport matí (4 hores) de 9 a 13 h 
Per als nascuts del 2006 al 2016
Reserva mínima 2 setmanes i màxima 3
Preu 45 € / setmana

Poliesport tarda (3 hores) de 15 a 18 h
Per als nascuts del 2009 al 2014
Reserva mínima 2 setmanes i màxima 3
Preu 35 € / setmana

Natació educativa tarda (45 minuts) de 18 a 19 h
Per als nascuts del 2012 al 2014 
També pels nascuts al 2015 i posteriors (imprescindible nivell groc o taronja)
Reserva mínima 2 setmanes i màxima 3
Preu 37 € / setmana

Natació educativa tarda (45 minuts) de 19 a 20 h
Per als nascuts del 2009 al 2011
Reserva mínima 2 setmanes i màxima 3
Preu 37 € / setmana

 

Recordem que durant aquest estiu el nombre de places seran reduïdes, respectant els protocols de l'aforament i mesures de seguretat indicades per les autoritats. Per això, enguany les places estaran disponibles només per als socis del Club Natació Olot, amb motiu de l'excepcionalitat del moment. En cas que en alguna determinada activitat i setmana hi hagi una major demanda de places superant l’oferta disponible, per aquella setmana es farà un sorteig entre tots els preinscrits perquè tothom hi pugui optar de manera igualitària.

  • Com fer la preinscripció? (Només socis)

Heu d'accedir a l'espai privat de socis de la pàgina web, situat a dalt a la dreta.
Per accedir-hi heu d'introduir el vostre DNI amb lletra i la paraula clau. Un cop identificat, heu d'entrar a l'apartat de notícies privades i allà mateix trobareu l'enllaç per fer la preinscripció.

Us recordem que aquest procés és una preinscripció que queda supeditada a les normatives del moment, al nombre de places i a qualsevol altre factor que la pugui afectar.

 

Per a qualsevol dubte o pregunta, si us plau poseu-vos en contacte amb el nostre personal d’atenció al soci/usuari: atencioalsoci@cnolot.cat

 

 

 

 

 

.