Victòria ajustada però merescuda pel CNO contra UAB - Club Natació Olot

Waterpolo

Victòria ajustada però merescuda pel CNO contra UAB

Partit molt complicat el que tenia aquest cap de setmana l'equip absolut de waterpolo del Club Natació Olot, ja que anaven a la piscina del campió de la temporada anterior: la Universitat Autònoma de Barcelona.

La UAB és un equip amb molta experiència, on pràcticament tots els seus jugadors han jugat a les lligues més altes del waterpolo estatal. Tot i això, els Olotins no es van arrugar gens i van començar manant el partit i imposant un ritme de joc molt alt, a través de sortides ràpides al contraatac i movent la pilota a l'arc amb fluïdesa.

Això va sorprendre els barcelonins que van veure com l'equip Olotí es posava per davant del marcador a 1-3. Tot i aquest bon inici, els locals van seguir lluitant fins a col·locar el 3-4 al final de la primera part.

El segon període va tenir el mateix color, l'Olot seguia amb una intensitat molt alta tant en defensa com en atac i això va propiciar el 5-8 a la meitat del partit. Però a la tercera part va canviar tot, diversos errors en defensa van perjudicar l'equip olotí que va veure com la UAB empatava el partit al final del tercer quart.

Tot i aquest mal període, l'equip del Club Natació Olot no es va enfonsar i va seguir lluitant per endur-se finalment la victòria per 12-13, aconseguint així una victòria molt important i merescuda. Cal seguir treballant com s'està fent si es vol estar a les posicions de dalt, felicitats equip!

Pel Club Natació Olot van jugar: Simón Fusté, Alex Lopez (1), Marc Duran, Arnau Casadevall (1), Marc Pujolar, Arnau Abel (4), Fran Luque, Nil Rodeja (1), Joan Ventolà (1), Daniel Puerto, Martí Boix (1), Marc Coma (4) i Pol Reyes.

Parcials: 3-4 2-4 4-1 3-4. Resultat final: 12-13.