Tornem a obrir el gimnàs amb el reinici de la pràctica d’esport i activitats dirigides a l’interior - Club Natació Olot

Últimes Notícies

Tornem a obrir el gimnàs amb el reinici de la pràctica d’esport i activitats dirigides a l’interior

Tenim molt bones notícies per a tots vosaltres! Amb la flexibilització de les limitacions sanitàries, des d’aquest 8 de febrer podem tornar a gaudir del nou gimnàs amb la sala de fitness i musculació i les 2 sales d’activitats dirigides a l’interior.

Les classes dirigides online s’aturen per poder gaudir plenament de la tornada de l’esport al gimnàs i poder practicar esport presencialment aquí al Club, amb tot el nostre equip de fitness, que us espera amb moltes ganes. A més, vista la gran acollida i bones sensacions dels participants, continuarem amb moltes més sessions d’activitats dirigides a l’aire lliure (sempre que la meteorologia ho permeti).

  • Recordeu, que l’aforament a la sala de fitness i musculació està limitat al 30%.
  • Les activitats dirigides es faran amb grups de màxim 6 persones quan tinguin lloc al gimnàs.
  • També cal utilitzar en tot moment la mascareta quan s’estigui fent alguna activitat, excepte les que tinguin lloc a l’aigua.
     

Poden fer ús del gimnàs tots els abonats d’aquest i els inscrits a les activitats dirigides. Si encara no esteu apuntats, no espereu més, consulteu la graella amb totes les sessions i veniu a practicar esport al nou gimnàs.

 

 

 

 

8 de febrer de 2021