Edició 2017 - Club Natació Olot

Memorial Santi Silvas

Edició 2017

 

Kike Siscar guanya l'edició 2017 del Memorial Santi Silvas. Aquesta ha sigut la seva tercera participació en el torneig on se sent com un tennista professional des del primer moment. Per ell, venir al Santi Silvas és bàsic per la planificació de la temporada. Practica qualsevol disciplina esportiva que li proposen i assegura que el seu motor, és la seva família. Kike Siscar s'ha proclamat el guanyador de l'Open Santi Silvas 2017. Després de quatre dies de competició, aquest migdia, en la final del torneig, Siscar s'ha imposat a Siscu Prat per 6/2 6/0. Una gran edició per Siscar que ha fet doblet. Amb Álvaro Illobre ha recollit el primer premi del quadre de dobles.

 

Darrera jornada d'aquesta vuitena edició que ha estat marcada per l'entrega de premis i reconeixements així com les ja tradicionals fotografies en el photocall corporatiu amb tots els col·laboradors i patrocinadors del Santi Silvas. Cada any la fundació reconeix la tasca i implicació de diferents persones amb l'entrega de dos escultures, símbols de la ciutat. Aquest any, el gegant ha estat per Juanjo Rodríguez, una persona molt especial tant per la fundació com per la família d'en Santi Silvas. Amb en Santi l'unia una gran amistat i per ell, la seva participació a l'Open representa mantenir viu el seu llegat. Participa des de la primera edició del torneig i els dos primers anys va ser portada del cartell publicitari. Assegura que continuarà venint tant si és jugador com si no ja que se sent molt compromès amb aquesta iniciativa. La seva principal afició és jugar al tennis en cadira de rodes en totes les seves vessants i utilitzar-lo com eina educativa i de sensibilització mitjançant xerrades i diverses activitats.

Ha sigut el moment més emotiu de la jornada. El reconeixement d'aquesta edició, amb l'entrega de la figura de la gegantessa, ha estat per l'ànima del torneig. La pots veure en qualsevol punt de l'Open on es necessiti donar un cop de mà. Està pendent dels jugadors, de les seves cadires i de les seves necessitats. Rosa Vergés ha rebut de la presidenta del Club Natació Olot, Gemma Soy, aquest merescut homenatge acompanyada d'en Tommy, a qui estima com un fill més. Visiblement emocionada ha assegurat que el tennis en cadira de rodes i tots els seus jugadors són la seva vida. "Els segueixo i animo a tots a través de les xarxes socials".

El president de la Fundació, Tommy Robredo ha tancat la jornada mostrant la seva satisfacció per el desenvolupament de l'Open, una iniciativa que s'ha convertit en tot un esdeveniment que aconsegueix reunir a les millors raquetes del tennis en cadira de rodes i apropar, l'esport adaptat en totes les seves vessants, a la societat en general. Tommy Robredo també ha tingut unes paraules d'agraïment per els recull pilotes, tasca que desenvolupen els alumnes de l'Escola Pia d'Olot. Uns apassionats al món del tennis que han suportat amb gran professionalitat les altes temperatures que s'han registrat durant els quatre dies de torneig.

Font: Fundació Tommy Robredo