Travessia Tossols-Basil

Edició 2018

El proper diumenge 26 d'agost de 2018 se celebrarà la 65a edició de la tradicional Travessia Tossols-Basil que cada any es disputa a les aigües del riu Fluvià.

Amb l'afany constant de millora i d'aconseguir que aquesta prova continuï essent un referent al territori, el CN Olot de la mà de la delegació a Girona del FCN, l'Ajuntament d'Olot, altres entitats, col·laboradors i proveïdors, ha treballat de valent per mantenir les novetats presentades en les darreres edicions i reestructurar el nombre de sortides i les categories participants en cada una d'elles. Per una banda i després dels bons resultats obtinguts en les darreres edicions, , totes les proves seran cronometrades digitalment amb la utilització de xips en format braçalet, el que permet agilitzar encara més el control dels temps i les classificacions. També cal destacar que la travessia passa a tenir 4 sortides: 1 de la popular (400 metres), 2 de la de 800 metres i 1 sortida de la llarga distància de 1.600 metres. Aquesta reorganització de la prova s'ha fet amb la intenció d'agilitzar la jornada i aconseguir que en cada prova hi competeixin nedadors d'edats més homogènies i amb això, millorar la competitivitat i en definitiva, l'espectacle.

Com ja és tradició, a primera hora es donarà inici a la jornada amb la xocolatada popular i el lliurament de dorsals, seguida de les proves de cada categoria, la cursa popular de 400 metres, la cursa de llarga distància i per finalitzar les activitats al Fluvià, es farà la "caça" de síndries i "ànecs de fira".

La diada acabarà amb el lliurament de trofeus als guanyadors i finalistes de cada categoria i als de les categories especials.

 

Els nedadors de la secció de natació del CN Olot hauràn de formalitzar la seva inscripció a la secretaria del club o enviant un correu secretaria@cnolot.cat

 

 

 

 

 

 

 

.