Edició 2016 - Club Natació Olot

Travessia Tossols-Basil

Edició 2016


Aquest diumenge 28 d'agost de 2016 s'ha celebrat la 63a edició de la Travessia Tossols-Basil amb una molt bona participació de nedadors i nedadores que ha superat en un 20% els inscrits en l'edició anterior i que no han volgut faltar a la seva cita anual amb el riu Fluvià. Amb un temps molt assolellat i una molt bona temperatura tant ambiental com de l'aigua que rondava els 19 graus, s'han anat donant la sortida a les diferents categories sense cap incident i en un ambient festiu i de companyonia.

En aquesta edició s'ha vist un gran nivell de natació i prova d'aquest bon nivell va ser el temps assolit pel nedador del CN Olot Roger Coma que amb 8:26:00 va fer rècord infantil local, marca no superada des del 1993 i va igualar el rècord absolut del 1989 que està en posició de David Meca.

La diada ha acabat com no podia ser d'altra manera, amb el lliurament de trofeus als guanyadors i finalistes de cada categoria i als de les categories especials. En l'acte d'entrega hi han participat la Josep Mª Corominas, alcalde de la ciutat d'Olot, l'Albert Fàbrega, conseller d'esports del Consell Comarcal de la Garrotxa i representant del Consell Esportiu de la Garrotxa, el president del Club i membres de la junta directiva.


Una edició perfecta, ús animem a tots a participar en la pròxima edició.

Classificacions

Travessia 800 metres - Classificació general

Travessia 1.600 metres - Classificació General

 

Fes clic aquí per veure les fotos d'aquesta edició