Presentació i contacte - Club Natació Olot

Tennis

Presentació i contacte

El Tennis fa temps que ha perdut l'etiqueta de ser un esport dedicat a un segment d'elit de la societat. Actualment està a l'abast de tothom, i el seu creixement ha estat imparable d'ençà que s'han comprovat els beneficis que comporta per a qui el practiquen, en especial els nens i nenes. A grans trets, aquesta disciplina esportiva exigeix reflexos, molta atenció i agilitat, i altres aspectes com la velocitat, l'estratègia i dinamisme, així com fortalesa mental i esperit de superació. Respecte als beneficis físics, les cames, el cor i els avantbraços són les parts del cos més treballades.

La pràctica de qualsevol esport és considerada positiva per al desenvolupament de la canalla. Segons els experts, el tennis és un dels esports més saludables durant l'etapa de creixement perquè afavoreix la motricitat, la coordinació i l'enfortiment i tonificació dels músculs. També millora la capacitat de ser disciplinat i reforça la voluntat d'aconseguir un objectiu. La constància farà que l'autoestima del nen o la nena sigui major i aprendrà a valorar el treball i l'esforç. El tennis es pot practicar individualment o en parella i el més important de tot: no té límit d'edat, és un esport per a tota la vida.

Si vols aprendre a jugar a tennis, si ja tens 4 o 5 anys, pots apuntar-te als cursets del Club Natació Olot. Consulta els horaris i mira quan et va millor. Si ets més gran, pots venir qualsevol dia. Anima't i podràs formar part del nostre equip de competició. Contacta amb el Club enviant un correu electrònic a aquesta direcció tennis@cnolot.cat o bé trucant al 972 26 20 28 i demanar per en Xevi Garcia.