Classes particulars - Club Natació Olot

Tennis

Classes particulars

La pràctica habitual del Tennis millora la circulació i estimula el cor i el cervell, ja que es desenvolupa la coordinació, els reflexos i s'estimula el sistema motriu.

  • Les classes grupals van dirigides a nens a partir dels 4 anys, amb diferents nivells d’aprenentatge per tal d’oferir des d’una introducció bàsica en la pràctica d’aquest esport fins a una alta tecnificació. 
  • Les classes individuals van dirigides a aquelles persones adultes que vulguin aprendre a jugar a tennis o que vulguin perfeccionar la seva tècnica. Es personalitzarà el programa d’aprenentatge i es farà un seguiment intensiu dels progressos.
 
Posem a la teva disposició classes particulars de tennis, en un entorn immillorable, de la mà del nostre tècnic en Pau Vila i en horaris a convenir, podràs iniciar-te, perfeccionar la teva tècnica o millorar algun aspecte puntual, sigui quin sigui el teu nivell i la teva edat.
 
  • Presentem un val de promoció amb el que podràs gaudir de 5 classes particulars pel preu de 4. Millora o perfecciona la teva tècnica amb nosaltres.
 
 
 
Reserva la teva classe, compra el teu val
o demana més informació a la secretaria del Club
 
 
Actualitzat el 28 de juliol de 2021