Classes particulars - Club Natació Olot

Tennis

Classes particulars

La pràctica habitual del tennis millora la circulació i estimula el cor i el cervell, ja que es desenvolupa la coordinació, els reflexos i s'estimula el sistema motriu.

  • Les classes grupals van dirigides a nens a partir dels 4 anys, amb diferents nivells d’aprenentatge per tal d’oferir des d’una introducció bàsica en la pràctica d’aquest esport fins a una alta tecnificació. 
  • Les classes individuals van dirigides a aquelles persones adultes que vulguin aprendre a jugar a tennis o que vulguin perfeccionar la seva tècnica. Es personalitzarà el programa d’aprenentatge i es farà un seguiment intensiu dels progressos.
 
Posem a la teva disposició classes particulars de tennis, en un entorn immillorable, de la mà del nostre tècnic en Pau Vila i en horaris a convenir, podràs iniciar-te, perfeccionar la teva tècnica o millorar algun aspecte puntual, sigui quin sigui el teu nivell i la teva edat.
 
  • Amb el val de promoció podràs gaudir de 5 classes particulars pel preu de 4! Millora o perfecciona la teva tècnica amb nosaltres.
 
Reserva la teva classe, compra el teu val
o demana més informació a la secretaria del Club
 
 
 

Edats

  • Per a totes les edats
  • Poden ser classes individuals o en grups de fins a tres persones

 

Preus mensuals

SOCIS

31 €

48 €

 60 €
1 alumne

2 alumnes

3 alumnes
48 €

84 €

114 €

NO SOCIS


Per més informació, i si esteu interessats/des, podeu enviar un correu a atencioalsoci@cnolot.cat o contactar amb les oficines del Club trucant al telèfon 972 26 20 28 (feiners de 9.00 a 13.00 i 16.00 a 20.00 h).

 

Actualitzat el 12 de gener de 2022