Salutació de la Presidenta - Club Natació Olot

Benvinguda

Salutació de la Presidenta

Benvolguts i benvolgudes,
 

Assumir el compromís de la presidència d'una entitat de les característiques del Club Natació Olot per a mi és un gran repte. La il·lusió i també l'orgull de formar part d'aquesta gran família des de ben petita m'han fet prendre aquesta decisió.

És un gran privilegi estar al capdavant d'un Club amb una gran massa social i amb més de 60 anys d'història. D'un dels millors clubs esportivament parlant. D'un Club fort des d'un punt de vista econòmic i financer i dirigit per una plantilla de grans professionals. D'un Club que s'ha fet un nom entre la resta de clubs esportius i entre les institucions. I en definitiva, d'un Club que ha participat i participa en la vida social de milers de garrotxins i ofereix un gran ventall d'activitats i propostes dirigides a socis de qualsevol edat.

La junta que ara encapçalo tenim la responsabilitat de mantenir i ampliar tots aquests valors, que són els millors actius de què avui dia disposa la nostra entitat. Agraeixo des d'aquí a tots els membres de la junta que han dipositat la confiança i mostrat la il·lusió per seguir treballant tots plegats per aquest gran club.

Amb aquesta nova etapa que ara iniciem, volem engrescar més que mai a tots els socis a participar activament en la vida social, esportiva i organitzativa del Club. Per aquest motiu estem treballant de valent, conjuntament amb professionals i diversos grups socials, per ampliar els canals de participació, informació i comunicació, i per aconseguir fer més àgil i fluida aquesta participació. Tot i que els temps i la societat han canviat, el CN Olot sempre ha estat un Club "dels socis i per als socis", i cal que entre tots tornem a potenciar aquest fantàstic lligam que ha fet d'aquesta entitat el gran Club que tots estimem.

Al CN Olot tenim endegats nombrosos reptes i projectes esportius i socials que fan més necessària que mai la vostra participació activa, ja sigui col·laborant en l'organització d'esdeveniments o amb la vostra participació en el que ha de ser el CN Olot del present i del futur.

D'entre tots els projectes esportius i socials, en tenim un d'especialment important per al futur del Club: la reforma de la part més antiga de les instal·lacions, que ara té més de 50 anys. És innegable que el futur del Club demana poder realitzar aquest pas endavant. Remodelar i ampliar el club és del tot necessari, i una immensa majoria de socis així ho enteneu. Ho volem fer amb la vostra implicació i participació. És per això que ben aviat, iniciarem un procés participatiu en el qual hem estat treballant en els darrers mesos, per aconseguir que tots els socis us sentiu escoltats i implicats. És per això que us demano des d'aquí que hi participeu. Ho volem fer sense abandonar tots els actius i potencialitats tan importants que avui dia tenim, aconseguits per una feina iniciada entre tots plegats ara fa ja uns anys, i feta sempre amb la màxima honestedat.

Només remodelant les instal·lacions i adequant-les a les necessitats actuals obtindrem un club de futur on poder oferir activitats i espais adequats a tota la massa social que formem el Club Natació Olot, un club de futur pensat per als nostres fills i néts.

Us vull agrair a tots, en nom propi i en el de la resta dels membres que formem la junta directiva del Club Natació Olot, el vostre suport. També vull demanar-vos confiança i, un cop més, la vostra implicació i participació en la vida esportiva i social del Club.

 

 

Gemma Soy Juanola
Presidenta del Club Natació Olot

 

 

.