Ja pots reservar on-line pistes de pàdel, pistes de tennis i la sauna - Club Natació Olot

Reserva d'instal.lacions on-line

Ja pots reservar on-line pistes de pàdel, pistes de tennis i la sauna

Ja es pot accedir al servei de reserves d'instal.lacions on-line. Aquest nou servei està disponible per a la reserva de pistes de pàdel, tennis i sauna. També permet la consulta de disponibilitat d'aquests espais en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. 

Aquest servei entra en funcionament per tal d'agilitzar els processos i evitar desplaçaments. Així mateix, s'amplien les durades de les reserves i s'unifiquen els terminis que hi havia fins ara. 

 

PISTES DE PÀDEL

Les reserves es podran efectuar amb una antelació màxima de 48 hores de l'inici del partit.


Les opcions de reserva són les mateixes que les actuals: 1, 1:30 i 2 hores
 

Exemple de com realitzar una reserva:

Si es desitja jugar un partit dimecres de 10 h a 12 h, es podrà realitzar la reserva dintre les 48 hores anteriors a l'inici del partit (dilluns a partir de les 10:01 h)

El sistema de selecció es manté, seleccionar primer sobre l'hora d'inici del partit i després, sobre l'hora final (durada màxima 2 hores).

 

 

PISTES DE TENNIS

Es podran reservar per una hora i per dues hores.

 

SAUNA

Es podrà reservar per mitja hora o bé per una hora.
 

 

 

En el preu de les pistes s’aplica automàticament el plus d’enllumenat si l’horari el requereix. Les reserves es poden fer efectives el mateix dia a partir de les 00:00 hores i també pel dia següent (excepte en les reserves de pàdel). Per cada usuari serà admesa una reserva per dia de cada instal·lació. El pagament haurà d’ésser amb targeta bancària; el sistema demanarà el codi CIP de compra segura per Internet que facilita el banc titular de la targeta. Cal que el soci que fa la gestió accedeixi al sistema amb el seu usuari i password.

La reserva s'entén realitzada en el nostre domicili i el reservar implica l'acceptació de les condicions generals . Al fer la reserva s’envia un e-mail de confirmació. Aquest document  s’arxivarà en els nostres sistemes.

L'usuari haurà de mantenir sota la seva exclusiva responsabilitat les contrasenyes en la més estricta i absoluta confidencialitat , assumint , per tant, els danys o conseqüències de tot tipus es derivin del trencament o revelació del secret .