Seguiment de les obres (octubre 2018) - Club Natació Olot

1a fase de reforma i ampliació

Seguiment de les obres (octubre 2018)

La temporada de tardor i hivern ja ha començat, i també les obres de reforma i ampliació de les instal·lacions del Club Natació Olot. Les obres es van desenvolupant sobre el termini previst.

En aquests moments s’està portant a terme tot el procés d’enderrocament i desmuntatge de les antigues piscines de 33 i la mixta. Alhora, a la zona del camp de futbol s’han iniciat els treballs previs necessaris per al muntatge de la carpa on aniran les instal·lacions del gimnàs provisional durant els mesos que durin les obres que afectin aquesta zona.

Des del Club seguim treballant intensament per minimitzar tant com sigui possible les molèsties i les afectacions d’una obra tan important com aquesta. Estem convençuts que la il·lusió de gaudir d’unes instal·lacions molt millorades, de més espais, i de millors serveis, farà que encarem aquest període d’obres amb la paciència i comprensió necessàries.

Aprofitem per agrair a totes les persones, col·lectius, entitats i socis que heu fet possible tirar endavant un projecte tan complex com aquest.

Moltes gràcies per la vostra comprensió!

 

 

Tardor de 2018