Inici de les obres de reforma i ampliació - Club Natació Olot

1a fase de reforma i ampliació

Inici de les obres de reforma i ampliació

Un cop finalitzat l’estiu i seguint la programació establerta (tot i que amb algunes modificacions per poder allargar al màxim la temporada i l'ús de les piscines exteriors), us informem que el proper dilluns dia 17 de setembre iniciem les obres de reforma i ampliació de la part més antiga del Club.
 
Com bé sabeu, aquestes obres inclouen la construcció d'una nova sala d'aigües amb 3 piscines climatitzades, la reforma integral de la sala del gimnàs i d'AADD i la construcció d'una nova piscina exterior d'estiu, a part d'altres actuacions com l'adaptació d'accessos i nous vestidors a la planta del gimnàs per a persones amb algun tipus de discapacitat o de mobilitat reduïda.

Després de mesos d'intens treball de reorganització d'horaris i d’espais per a aquesta nova temporada 2018-2019 que ara encetem, hem aconseguit mantenir la gran majoria d'activitats i d’espais que el Club us ofereix. Cal tenir en compte però, que amb l'afectació i important disminució de làmina d'aigua disponible durant les obres, alguns serveis s'han vist afectats o bé en els seus horaris o bé en el nombre de places disponibles. Hem dit sempre que, reformar un espai en ple ús, comporta inevitablement molèsties i inconvenients.
 
Estem convençuts que la il·lusió de gaudir, en uns mesos, d’unes instal·lacions molt millorades, de més espais i de millors serveis, farà que els socis encarem aquest període d’obres amb la paciència i comprensió necessàries. Aprofitem per traslladar-vos que des del Club treballarem intensament, com hem fet fins ara, per minimitzar tant com sigui possible les molèsties i les afectacions.

Volem aprofitar per fer arribar el nostre agraïment a totes les persones, col·lectius i entitats i, evidentment, a tots els socis que heu fet possible tirar endavant un projecte tan complex com aquest.

 

Moltes gràcies per la vostra comprensió.