Els juvenils van disputar un partit molt igualat contra el Premià - Club Natació Olot

Waterpolo

Els juvenils van disputar un partit molt igualat contra el Premià

Aquest diumenge l’equip juvenil del Club Natació Olot va tornar a la competició després d’unes setmanes sense jugar. El partit era a casa contra el Premià, un equip que en el partit de la primera fase ja ens va guanyar, però a la seva piscina.

El partit va començar amb unes consignes molt clares que eren aturar els seus dos homes més perillosos, que destaquen per la seva eficàcia golejadora. En atac els olotins estaven bé, trobant els boies, dobles boies, aconseguint exclusions a favor... malgrat fallar bastant de cara a porteria. Tot i això van anotar 4 gols al primer quart. El problema és que el rival en va anotar tres, tots obra del jugador que havíem de vigilar.

A l’inici del segon quart un gol dels olotins els va posar dos per sobre i van disposar d’un penal per marxar de tres gols. Malauradament el van errar i els de Premià es van anar acostant al marcador. Els de la Garrotxa van disposar d’un altre penal que també van errar. A la mitja part es va arribar amb un 7-7 al marcador. Tot estava per decidir.

El tercer quart va tenir la mateixa tònica que els altres dos i va ser molt ajustat. En aquest cas però els visitants van acabar la part un per sobre, 9-10. Malgrat això, quedava tot un quart per decidir qui s’emportava els punts.

Un parell d’errors evitables a l’últim període va fer que el rival marxés de dos gols i els locals, tot i que van intentar remuntar, no van ser capaços. El partit va ser molt ajustat, més del que indica el marcador final. No vam saber aturar els seus dos millors homes i aquests van decidir el partit. Tindrem un partit de tornada on esperem aprendre dels errors i guanyar el partit a la casa seva. Seguim!

Parcials: 4-3 / 3-4 / 2-3 / 2-4. Resultat final: 11 - 14.

Van jugar i anotar pel C.N.Olot: F. Planella (p), M. Tarrús, J. González, A. Casadevall (3), M. Alabau (1), M. Coma (3), I. Aguilera (1), J. Coma, J. Rubio (3), I. Ghica, B. Vila, G. Currius (p).