Victòria a l’últim minut pels juvenils de waterpolo contra el Poble Nou - Club Natació Olot

Waterpolo

Victòria a l’últim minut pels juvenils de waterpolo contra el Poble Nou

L’equip juvenil del CN Olot va començar la segona fase de la competició amb una victòria ajustadíssima contra el CN Poblenou. Una fase que es preveu molt ajustada on els equips que la disputen estan tots molt igualats. D’aquí que els olotins només van poder guanyar 9-8 a l’últim minut i després de remuntar una diferència de 4 gols en contra a mitjans de la tercera part.

EL partit va començar amb els dos equips defensant amb una pressió molt intensa que va fer que les defenses s’imposessin als atacs i es va acabar el primer quart amb 1-1 al marcador. El segon quart va seguir la mateixa tònica i un altre 1-1 deixava un 2-2 al descans.

Semblava que seria un partit de pocs gols, però un moment de relaxació dels olotins va fer que els visitants anotessin de manera ràpida 4 gols, que van posar una àmplia diferència en el marcador i que semblava que donava el partit per decidit. Però amb un canvi de xip, els olotins van ser capaços de capgirar aquest marcador i vam arribar amb un 7-7 a falta de disputar un quart.

L’últim quart va començar més tranquil i els visitants es van avançar. Els olotins ho intentaven però erraven ocasions molt clares. Tot i això, no deixaven que el Poblenou marxés de dos gols en el marcador. Finalment els de la Garrotxa van aconseguir empatar, i a l’últim minut van anotar un altre gol que els donava la victòria en un partit on van patir molt, sobretot per la intensitat defensiva del rival.

Aquest partit és un exemple del que serà aquesta segona fase. Cada partit serà una batalla on s’haurà de suar i treballar molt per emportar-se els punts.