Els juvenils de waterpolo tornen a perdre a la piscina del Molins de Rei - Club Natació Olot

Waterpolo

Els juvenils de waterpolo tornen a perdre a la piscina del Molins de Rei

Els juvenils del club van patir una derrota en una piscina on sempre els hi és difícil jugar i emportar-se els punts, la del Molins de Rei. El partit va tenir pocs gols, resultat còmode per un Molins que no és molt golejador però que per contrapartida encaixa molt pocs gols. En canvi, els olotins solen anotar un nombre important de gols i aquest cap de setmana no va ser així. El resultat final va ser de 7-4. Cal destacar la bona actuació dels dos porters.

El partit començà amb una clara ocasió d'un contra el porter que aquest va aturar i els locals en la següent jugada es van avançar al marcador. L'Olot però, va marcar dos gols que li van donar el primer quart per un 1-2. Al principi del segon quart els visitants van ampliar distància al marcador posant el 1-3 que els donaria la major diferencia a favor en el partit. Va ser just en aquest moment quan es van acabar les idees en atac i dos gols dels locals van posar un 3-3 al descans.

Quedava mig partit i semblava que els olotins reaccionarien i podrien lluitar els punts però no va ser així. Un parcial de 3-1 i un de 1-0 van fer que l'Olot, malgrat intentar-ho sense trobar la solució i a vegades de forma precipitada, no pogués estar dins de partit en els instants finals.

Treballarem i intentarem canviar la dinàmica sobretot en els partits lluny de la nostra piscina.