Victòria pels juvenils de waterpolo contra el Minorisa - Club Natació Olot

Waterpolo

Victòria pels juvenils de waterpolo contra el Minorisa

Els juvenils del CN Olot tornaven a la competició després de les vacances de Nadal i això sempre costa, ja que s'ha de tornar a agafar el ritme. Els de la Garrotxa s'enfrontaven al Minorisa a la piscina de les Tries. En principi, mirant la classificació, semblava que el partit seria un tràmit però els de Manresa van manar una bona estona en el marcador.

En el primer quart els olotins van sortir molt adormits i el ritme de partit era molt lent. Això va ocasionar que els visitants aprofitessin dos llançaments per posar-se 0-2 en el marcador molt ràpidament. Per contra, els locals van tenir 4 superioritats que van desaprofitar escollint malament la finalització en cada una d'elles. El primer quart va acabar amb un 1-3 al marcador. En el segon quart els d'Olot van ajustar la defensa i anotant un parell de gols van aconseguir arribar al descans del partit amb empat a 3.

El tercer quart, on normalment els olotins baixen el rendiment, va ser tot el contrari. Van començar a veure la porteria amb molta facilitat i van decidir el partit amb un parcial de 7-2 que deixava un 10-5 amb només un quart per acabar. L'últim quart va ser de control i en cap moment els locals van patir per emportar-se els punts. Un empat a 3 en aquest va fer que els olotins s'emportessin els punts amb un resultat de 13-8.

Cal millorar la concentració en l'inici de partit, ja que pot jugar alguna mala passada. També cal ajustar una mica la defensa, ja que rebre 8 gols a casa és massa tenint en compte que l'equip rival no destaca per marcar molts gols. La setmana que ve els olotins juvenils juguen l'últim partit de la primera fase contra el CN Premià.

Van jugar i anotar pel CN Olot: F. Planella (p), M. Tarrús (1), J. González (1), A. Casadevall (3), M. Alabau (1), M. Coma (1), I. Aguilera (2), J. Coma, J. Rubio (4), I. Ghica, B. Vila, G. Currius (p).

Parcials: 1-3 / 2-0 / 7-2 / 3-3.

 

Resultat final: 13-8.