Els juvenils de waterpolo guanyen el segon derbi gironí - Club Natació Olot

Waterpolo

Els juvenils de waterpolo guanyen el segon derbi gironí

Els juvenils del CN Olot es van emportar el segon derbi gironí que disputaven aquesta temporada, aquest cop contra el combinat GEiEG/Banyoles, per 11-8. El partit va tenir una tònica semblant a la de l’anterior contra el CW Figueres, on l’equip va realitzar uns dos primers quarts molt bons i seguidament uns dos últims quarts nefastos.

Els olotins no volien sorpreses i van començar amb una defensa a pressió molt forta que els va donar resultats i arran d'això varen trobar moltes solucions en atac, obtenint un primer parcial de 5-0 pels seus interessos. El partit pintava bé i el segon quart va ser més igualat però es va augmentar la distància en el marcador en un gol, arribant al descans del partit amb un 8-2, que feia pensar que el partit acabaria en golejada. De la mateixa manera que en l’anterior partit, això no va ser així.

Només començar el tercer període els visitants van anotar 3 gols consecutius on la defensa local va ser massa tova i permissiva i va posar l’equip rival dins el partit. A part, als locals els costava més anotar i van començar a arribar els nervis. Fruit de l’eufòria, el rival seguia anotant i per sort els nostres van poder fer algun gol que deixava el marcador al final del tercer quart amb un 11-7. L’últim quart va ser més tranquil, ja que només es va veure un gol, que va ser visitant, deixant un marcador final d'11-8.

Ja portem dos partits amb la mateixa dinàmica. No pot ser que fem tants alts i baixos durant el partit, ja que en partits més ajustats això farà que acabem perdent. Hem de buscar l’equilibri que faci que estiguem a un nivell similar durant tot el partit.

Seguim treballant!

Parcials: 5-0 / 3-2 / 3-5 / 0-1. Resultat final: 11-8.

Van jugar i anotar pel CN OlotF. Planella (p), M. Tarrús, J. González, A. Casadevall (3), M. Alabau (1), I. Aguilera, J. Coma (1), J. Rubio (5), G. Ghica (1), B. Vila, E. Luque, G. Currius (p).