Els juvenils de waterpolo s'emporten el derbi gironí - Club Natació Olot

Waterpolo

Els juvenils de waterpolo s'emporten el derbi gironí

Els juvenils del CN Olot es van emportar el derbi gironí disputat amb el CW Figueres a la seva piscina i va significar la primera victòria com a visitants en aquesta temporada. El partit va tenir dues cares, ja que va començar molt plàcid pels interessos olotins però es va anar ajustant a mesura que passaven els minuts. Finalment es va aconseguir un resultat de 7-12.

Els olotins van imposar un alt ritme de partit des de l'inici, fet que va propiciar un primer parcial de 0-6 on els olotins anotaven amb molta facilitat a la porteria contrària i on es van veure gols de tota mena: xuts exteriors, contraatacs i també en superioritat.

A partir d'aquí, quan semblava que el resultat final seria d'escàndol, va arribar la reacció de l'equip local que sumada a la falta d'efectivitat en el xut dels olotins va fer que les forces s'igualessin. El segon parcial va ser d'empat a 2, on cal destacar els dos gols locals que van ser imparables pel porter olotí. S'arribava amb un 2-8 al descans.

Va ser en el tercer parcial quan els figuerencs es van acostar més en el marcador, amb un parcial de 3-1 que deixava un marcador de 5-9 a falta de disputar un quart. La dinàmica era molt negativa, ja que en atac fallàvem quasi totes les ocasions i a darrere ens marcaven amb força facilitat.

L'últim quart va continuar amb la mateixa tònica però ara sí que els visitants van aconseguir perforar 3 vegades la porteria i ja no van permetre que el rival s'acostés amb més perill en el marcador. El quart va acabar amb un 2-3 pels olotins.

D'aquest partit hem d'extreure que no hi ha cap partit fàcil, encara que es comenci amb una gran diferencia en el marcador. S'ha de lluitar fins al final, ja que el rival té el seu orgull i no va abaixar els braços en cap moment.

Seguim!

Parcials: 0-6 / 2-2 / 3-1 / 2-3. Resultat final: 7-12.

Van jugar i anotar pel CN Olot: F. Planella (p), M. Tarrús (1), J. González, A. Casadevall (2), M. Alabau (2), I. Aguilera (1), J. Coma, J. Rubio (2), G. Ghica (3), B. Vila (1), E. Luque, G. Currius (p).