Els juvenils de waterpolo remunten contra el Badia - Club Natació Olot

Waterpolo

Els juvenils de waterpolo remunten contra el Badia

Els juvenils del CN Olot tenien un partit per reivindicar-se després de la derrota de la setmana passada i així ho van fer. Comptaven amb la inesperada baixa del seu capità i màxim golejador de l'equip i això va servir perquè alguns jugadors no tan habituals o importants haguessin de fer un pas endavant i demostrar que estan guanyant-se minuts en un equip competitiu com és el nostre.

El partit era contra el cuer de la categoria, un equip amb jugadors molt joves, però els olotins van començar molt concentrats perquè no hi hagués cap sorpresa per manca d'actitud o per relaxació. Això es va veure reflectit en el marcador del primer quart amb un 5-1. Els locals pressionaven bé al rival i tenien recursos en atac.

El segon quart va ser més de control i l'equip no va encaixar cap gol però només en va anotar dos, l'últim d'aquests va ser anotat pel porter local des de la seva porteria sobre la botzina. Un gol difícil de veure habitualment que va tancar el quart amb un 2-0 i deixant un 7-1 a l'electrònic.
En el tercer parcial els olotins van aprofitar el cansament dels visitants i van aconseguir un 6-3. Va ser el quart on es van encaixar més gols, alguns d'ells fruit de la mala sort o per no haver acabat alguna jugada clara de gol que el rival va aprofitar en el contraatac.

El partit estava decidit i l'últim quart va servir per ampliar el marcador amb la majoria de gols de contraatac. El rival ja no oposava resistència i els locals van continuar concentrats i això va deixar un resultat final de 20 -5. La pròxima setmana tenim el derbi contra el CW Figueres. Sempre jugar de visitants és més difícil de manera que haurem d'estar alerta i treballar per tal d'aconseguir els punts.

Parcials: 5-1 / 2-0 / 6-3 / 7-1. Resultat final: 20-5.

Van jugar i anotar pel CN Olot: F. Planella, M. Tarrús (2), J. González (2), A. Casadevall (3), M. Alabau (1), I. Aguilera (3), J. Coma (2) , J. Rubio (4), G. Ghica (1), B. Vila, E. Luque (1), G. Currius (ps) (1).