Waterpolo

Els juvenils de waterpolo no poden amb els de l'UE Horta tot i fer un gran partit

Els juvenils del CN Olot van visitar la piscina de l'UE Horta, actual líder de la categoria. Coneixedors de les virtuts i del potencial de l'equip rival, els olotins van proposar una defensa per tal de desactivar el millor jugador local i ho van fer amb èxit. Malgrat això, els locals sempre van anar manant en el marcador, però els visitants també aprofitaven les seves ocasions, fet que els va permetre estar sempre dins el partit. Es va arribar als últims minuts de partit amb una diferència de 2 gols a favor de l'Horta, que amb una mica més de fortuna l'Olot hagués pogut posar-se a un gol i intentar empatar el partit. No va ser possible i els locals van anotar l'últim gol posant el definitiu 12-9 al marcador.
Els d'Olto van jugar a un gran nivell, tant en defensa com en atac, i amb una gran intensitat. Estan millorant partit a partit i això dóna una gran confiança pels pròxims enfrontaments. El següent serà a casa contra el CN Badia.
Van jugar i anotar pel CN Olot: P. Reyes, M. Tarrús (1), J. González, M. Alabau (1), A. Casadevall (3), M. Coma (1), I. Aguilera (1), J. Rubio (2), I. Razvan, È. Soaz.