Waterpolo

Gran partit dels juvenils de waterpolo a casa del potent CN Poblenou

Els juvenils del CN Olot van fer un dels millors partits de la temporada i això els va permetre guanyar a la piscina d'un dels millors de la categoria. L'anterior vegada que havien visitat aquesta piscina van sortir clarament derrotats i això encara dóna més valor a la victòria d'aquest cap de setmana.
L'equip va sortir molt endollat amb una defensa a pressió i va aconseguir guanyar el primer parcial per 2-3. La part negativa va ser l'exclusió amb substitució d'un jugador i un altre amb dues exclusions simples, fet que complicava les coses als visitants. Malgrat això l'equip va seguir lluitant i va aconseguir arribar a la mitja part del partit amb un 2-4 a l'electrònic.
S'estava defensant molt i molt bé i acompanyat amb la magnífica actuació del porter olotí, feia que els jugadors de casa veiessin la porteria tan petita que no eren capaços de marcar amb facilitat. El tercer període també va ser favorable als visitants per un 1-2.
L'últim quart va començar amb un gol visitant que donava un avantatge de 4 gols que semblava definitiu però els de Poblenou no es van rendir i van aconseguir reduir distàncies quan falten 3 minuts deixant un 5-7 al marcador, que els olotins van saber aguantar i va ser el resultat final.
Els jugadors del CN Olot van demostrar que amb actitud, treball i ganes són capaços de plantar cara a qualsevol.


Felicitats i a seguir!

Parcials: 2-3 / 0-1 / 1-2 / 2-1

Van jugar i anotar pel CN Olot: P. Reyes, J. González, A. Casadevall (2), M. Alabau, M. Coma (3), I. Aguilera (1), J. Coma, J. Rubio, G. Ghica, G. Currius, È. Soaz.