Els juvenils de waterpolo cauen a casa contra un potent CN Montjuïc - Club Natació Olot

Waterpolo

Els juvenils de waterpolo cauen a casa contra un potent CN Montjuïc

Els juvenils de waterpolo del CN Olot van encaixar la primera derrota de la temporada a la seva piscina, davant un bon equip com és el CN Montjuïc.
El partit de seguida es va posar de cara per als visitants amb un 2-5 al primer quart que els de casa van remuntar i van aconseguir arribar amb un empat a 6 a la mitja part.
Semblava que els locals s'havien posat en el partit però un altre parcial de 0-4 en pocs minuts va fer que ja anessin a remolc tot el que restava de partit sense aconseguir acostar-se. El marcador final reflectia un 12-16, partit amb massa gols on els atacs es van imposar a les defenses.
El d'Olot han de seguir treballant, sobretot en defensa, perquè els partits on es fan 12 gols s'han de guanyar sempre.
Parcials: 2-5 / 4-1 / 1-5 / 5-5
Van jugar i anotar pel CNO: P. Reyes, B. Vila, J. González, E. Luque, A. Casadevall (3), M. Alabau, M. Coma (6), I. Aguilera (2), J. Coma, J. Rubio (1), G. Ghica.