Waterpolo

Victòria del juvenil de waterpolo davant el CN l'Hospitalet per 13 a 7

Olot, diumenge 4 de març de 2018

Els juvenils del CN Olot van aconseguir una victòria a la seva piscina davant el CN l'Hospitalet per 13-7. Malgrat la diferència final de 6 gols, el partit no va ser gens fàcil pels d'Olot i l'equip no va començar a distanciar-se en el marcador fins a l'últim quart.
L'anterior partit jugat contra ells va ser més plàcid però aquesta vegada els visitants van posar les coses més difícils. La falta d'encert i la poca concentració dels locals al principi del partit va fer que s'acabés el primer quart amb un 1-0.
El segon quart també va ser igualat i el partit arribava a la mitja part amb un 3-2 al marcador. A partir d'aquí els locals van anar agafant una miqueta més d'avantatge però no el suficient per poder respirar tranquils. No va ser fins a l'últim quart on un parcial de 6-2 va permetre arribar a aquest resultat final ampli. Van jugar jugadors cadets i un infantil, jugadors que de mica en mica han d'anar entrant en la dinàmica de l'equip juvenil.
Malgrat el que diu la classificació, no hi ha rival fàcil ni partit guanyat abans de començar, i aquesta dita va quedar sobradament demostrada aquest diumenge.

Van jugar i anotar pe l'Ololt P. Reyes, E. Luque, J. González, A. Casadevall (5), M. Alabau (1), M. Coma, I. Aguilera (2), J. Coma (1), J. Rubio (2), G. Ghica, G. Currius (1), È. Soaz (1), F. Planella.