Brillant victòria dels juvenils de waterpolo a la piscina del CN Premià de Mar - Club Natació Olot

Waterpolo

Brillant victòria dels juvenils de waterpolo a la piscina del CN Premià de Mar

Els juvenils del CN Olot van jugar diumenge a la piscina del Premià l’últim partit de lliga. Amb la 4a posició assegurada, si guanyaven en aquesta difícil piscina aconseguirien acabar tercers. El handicap era que els dos partits jugats aquest any amb el Premià van acabar amb derrota pels olotins, i a més, encaixant molts gols degut a l’eficàcia golejadora d’aquest equip. A més, l’Olot anava amb un equip amb moltes baixes i tenia molt pocs canvis per afrontar un partit que es preveia intens.

El partit va començar favorable als de casa però en cap cas l’Olot va permetre que el rival marxés en el marcador de manera definitiva. El primer parcial va acabar amb 3-2 a favor del rival. El segon també va ser pels barcelonins per 2-1, que feia que al descans el marcador reflectís un 5-3. El partit era dels locals però els d’Olot estaven només a dos gols i tenien opcions reals de remuntar.

I així va ser. En el tercer quart els de la Garrotxa van reduir la diferència a només un gol i es va començar l’últim quart amb un 6-5 al marcador. Els olotins tenien bastants jugadors amb dues exclusions però només quedava un quart i s’havia de guanyar. Així ho van fer i amb un últim quart espectacular van endossar un parcial de 1-5 que va deixar el definitiu 7-10 i victòria pels d’Olot. Al final el partit es va escalfar una mica però els nostres van mantenir la calma i això els va afavorir.

Aquests nois estan demostrant que malgrat no haver aconseguit la 2a posició que els permetria disputar el play off d’ascens, poden competir amb qualsevol equip de la lliga a base de qualitat i entrega. Destacar la bona defensa que estan fent en aquest últim tram de temporada, encaixant pocs gols. Ara queden dos partits intranscendents contra el Premià per tancar la temporada. Que ningú dubti que els anirem a guanyar.