Victòria pels juvenils de waterpolo als últims 5 minuts de partit - Club Natació Olot

Waterpolo

Victòria pels juvenils de waterpolo als últims 5 minuts de partit

Partit guanyat pels juvenils del CNO a la piscina del CN L'Hospitalet en un final agònic, en un partit en què va passar de tot i que els olotins van lluitar i suar fins a l'última gota per defensar els punts i emportar-se la victòria.

El partit va començar amb normalitat i els locals es van avançar però seguidament els de la Garrotxa van contrarestar el gol i van posar l'empat a 1. En una jugada de superioritat els olotins es van avançar, però en un penal els de Barcelona van tornar a posar les taules. Llavors, a 2 minuts per finalitzar el primer quart va arribar la jugada que podia haver condicionat el partit. Expulsió per brutalitat i 4 minuts amb un jugador menys pels olotins més un penal. Anoten la pena màxima i el marcador és de 3-2 pels locals. La consigna és clara, intentar que no se'n vagin en el marcador, fent atacs molt llargs i defensant les inferioritats al màxim. No només s'aconsegueix, sinó que a més a més es guanya aquest parcial de 4 minuts en inferioritat amb un gol de penal anotat pels olotins. 3-3 i tornem a ser iguals. El segon període s'acaba amb un 6-6 després d'un intercanvi de gols.

La diferència a l'hora de xiular a un costat o a un altre posava neguitosos als olotins però tot i això seguien intentant aconseguir exclusions, penals i gols. El quart acaba amb un 2-2 i posa un 8-8 al marcador i 8 minuts per jugar, on es decidirà tot.
Una molt bona defensa i actitud dels nostres, fa que quan faltaven 5 minuts ens posem 8-9 en el marcador. A partir d'aquí un patiment constant a cada jugada. En atac no ens donaven res i en defensa aconseguíem frenar els seus atacs. Finalment es va aconseguir deixar el marcador en aquest resultat i la victòria va ser pels olotins.

Molt bona actitud i molt orgullosos d'aquest equip. Seguim!

Parcials: 3-2 / 3-4 / 2-2 / 0-1 Resultat final: 8-9.

Van jugar i anotar pel CN Olot: F. Planella (p), M. Tarrús, J. González (2), A. Casadevall (4), M. Alabau (1), M. Coma, I. Aguilera, J. Coma (1), J. Rubio (1), B. Vila, G. Currius (p).