Cap de setmana mogut pel Waterpolo del CN Olot - Club Natació Olot

Waterpolo

Cap de setmana mogut pel Waterpolo del CN Olot

Inici de les activitats de la secció de waterpolo del CN Olot, amb un cap de setmana mogut, amb desplaçaments per a tots els equips, per iniciar la Lliga Catalana.
El primer amb debutar a la competició va ser l'equip cadet, visitant la piscina del GEIEG, els jugadors desplaçats pel per disputar aquest matx van ser, Biel Segura, Marc Tarrús, Joel Gónzalez, Arnau Casadevall, Marc Alabau, Marc Coma, Joan Coma, Jordi Rubio, Iulian Razvan Ghica, Biel Vila i Àlex Ramón.

El resultat final va ser favorable als interessos garrotxins per un clar 2 – 13, els parcials de cada període foren, 0 – 0, 1 – 4, 1 – 4 i 0 – 5, tal com marquen els parcials de cada quart, es va iniciar el partit amb molta intensitat per part dels dos equips, els nostres jugadors van començar amb una defensa pressionat molt forta amb ajudes a la boia quan es podia i sortides molt ràpides al contra atac, i no mes les errades en la definició ( xut ) de l'equip Olotí van portar a la finalització amb un empat a zero en el marcador.

Així va iniciar el segon partit, amb la mateixa tònica, fins que l'equip local va poder fuderar la porteria contraria, això va donar al clic dels jugadors visitants, per començar a jugar millor en l'apartat ofensiu, acabant sempre o quasi sempre en gol les transicions ofensives, a partir d'aquí tot va això sobre el previst i xerrat abans de l'inicií del matx, primers dos punts per als cadets i a seguir creixent.

Seguidament i ja a la tarda, li va tocar el torn a l'equip absolut, reforçat amb alguns cadets, aquest cop ens va tocar visitar la piscina de marina Besos, per jugar contra l'amfitrió, el Sant Adrià "B", els jugadors desplaçats per disputar aquest matx van ser, Biel Segura, Marc Reyes, Marc Pujolar, Arnau Casadevall, Marc Alabau, Marc Coma, Jordi Rubio, Joan Ventolà, Daniel Puerto, Eric Soaz i Pol Reyes.
El resultat final va ser favorable als interessos de l'equip local, que al final del partit mostrava un 7 – 4, els parcials de cada període foren, 1 – 0, 1 – 1, 2 – 1 i 3 – 2, tal com marquen els parcials de cada quart, el partit va estar molt igualat, les defenses podien quasi sempre amb els atacs, i quan xutava algun jugador els porters dels dos equips es mostraven resolutius, no mes un cop l'equip barceloní va poder superar la porteria Olotina, així es van anar disputant els parcials, amb domini de les defenses sobre els atacs, fins a la fi del matx.

Si els d'Olot defensen tan bé com dissabte, fent una defensa pressionant fins als 8 metres amb unes ajudes a la boia ràpides i eficients, es pot dir que el CN Olot va pel bon camí, i que els cal millorar i molt la transició defensa atac, i les possessions en estàtic i superioritat numèrica en atac per poder disposar d'un equip compacte, l'equip està treballant per aconseguir-ho.

Ja diumenge, l'equip aleví del CN Olot, es desplaçava a la població de Badia del Vallés, per enfrontar-se a l'equip d'aquesta localitat, tot i no presentar-se l'àrbitre principal, el matx es va disputar, ara queda esperar si la federació dóna validesa al resultat, victòria de l'equip visitant 2 – 8, els parcials de cada quart van ser, 0 – 0, 0 – 3, 0 – 1, 1 – 4, 0 – 0 i 1 – 0, van jugar per l'equip garrotxí, Ferran Planella, Marc Artero, Aleix Naspleda, Eric arrabal, Gerard Currius, Eloi Luque, Guillem Rial, Alek Caldelas, Sergi Babiano, i Aniol Arbat.
El partit va iniciar-se amb retard, tot i això, els dos equips tenien moltes ganes que comences a lliscar la pilota per l'aigua, i es va notar els dos equips amb molta determinació van començar a gaudir del seu esport, el waterpolo, primer quart molt igualat sense gols, un següent període ja més assentats en el joc, i amb la defensa pressionant i les sortides al contra atac ben portades pels nois Olotins van donar la victòria del quart i general fins al moment, a partir d'aquí domini de l'equip visitant, que a poc a poc va anar obrint escletxa al marcador fins al triomf final.