Resultat: 3 – 10
Parcials: 2-1 ; 0-1 ; 0-4 ; 1-4
Equip: SEGURA, Biel; TARRÚS, Marc (1); CASADEVALL, Arnau (2); RAMÓN, Àlex (1); COMA, Marc (2); AGUILERA, Ivan (2); COMA, Joan (1);RUIZ, Francesc; GHICA, Iulian; SOAZ, Èric; RUBIO, Jordi (1).

Penúltim partit dels cadets olotins i victòria contra el CN Badia.
Partit que va començar malament pels olotins que en el primer quart perdien per 2 a 1, després desaprofitar moltes jugades per error en les passades. El segon quart va tenir més o menys la mateixa tònica, però els garrotxins van poder empatar a 2.
La diferència va estar en els dos últims quarts que sense fer un gran joc, els olotins van augmentar la intensitat en el joc, fet que els locals no van poder aguantar. D'aquesta manera els cadets d'Olot van fer dos parcials de 0-4 i 1-4 per posar el marcador final de 3 a 10.
Ara només queda un partit entre els dos primer classificats, el CN Sant Feliu i el CN Olot, per determinar qui serà el primer classificat.
Aquest partit serà el dissabte vinent a les 13.30 hores a Olot.

Partit: CN CALDES – CN OLOT
Categoria: ABSOLUT
Lloc: CALDES DE MONTBUI
Resultat: 6 – 12
Parcials: 1-2 ; 2-3 ; 2-5 ; 1-2
Equip SEGURA, Biel; AGUILERA, Ivan (1); PUJOLAR, Marc; ALVAREZ, Gerard (1); RUBIO, Jordi (2); VENTOLÀ, Joan (2); ROURA, David (2); REYES, Marc; COMA, Marc; CASADEVALL, Arnau; IBERN, Jan (2); PUERTO, Daniel (2).

Penúltim partit de la temporada pel CN Olot absolut i es va saldar amb una victòria còmoda davant el CN Caldes.
Els olotins van ser superiors en tots els apartats i varen portar el ritme del joc des de l'inici del partit. L'única complicació pels olotins va ser quan no varen poder defensar als seus dos jugadors principals, però va ser només fets puntuals.
Els garrotxins van imposar un joc molt dinàmic i de transicions ràpides per marcar diferencia en jugades de contraatac. Per poder portar a terme aquest estil de joc els olotins van fer rodar molt la banqueta i van distribuir els minuts entre tots els jugadors prova d'això va ser la gran quantitat de golejadors que va haver-hi, fins a 7 jugadors van marcar algun gol.
El pròxim dissabte els garrotxins rebran al CN Caldes a Olot, en el que a priori seria l'últim partit de la temporada.