Derrota pels cadets de waterpolo en un partit molt igualat amb el Poble Nou - Club Natació Olot

Waterpolo

Derrota pels cadets de waterpolo en un partit molt igualat amb el Poble Nou

Bon partit el que es va viure dissabte al matí entre l’equip cadet del Club Natació Olot i el Poble Nou. Un matx molt igualat, on les defenses van dominar per sobre l’atac.

L’equip olotí va sortir una mica adormit i això els va perjudicar, un parcial en contra de 0-2 en poc més de 40 segons semblava preveure un partit desigualat, però res més lluny de la realitat, els de la Garrotxa es van refer i van lluitar tot el partit de tu a tu, realitzant una molt bona defensa.

Per altra banda, amb atac, els olotins tenien les seves opcions, però no van estar encertats, ja que van realitzar llançaments i definicions des de la boia que van anar fora o al pal. Va faltar un pèl de punteria i sort per atrapar al conjunt visitant al marcador, i això va fer que els olotins acabessin perdent el partit per un resultat molt igualat de 5-7.

Bon partit de l’equip cadet, sobretot en defensa, que poc a poc va millorant el resultats i el joc!

Per l’Olot van jugar: Ferran Planella, Eloi Luque, Aleix Naspleda, Gerard Currius (1), Marc Artero, Xesco Rebollo, Joel Rodriguez (3), Leonoardo Exposito (1) i Mateo Cordini.

Parcials: 1-3, 2-1, 1-2, 1-1. Resultat final: 5-7.