Empat contra el Geieg pels cadets de waterpolo - Club Natació Olot

Waterpolo

Empat contra el Geieg pels cadets de waterpolo

Aquest cap de setmana el derbi Gironí entre el cadets del Geieg i del Club Natació Olot ha estat molt igualat. Un partit on els olotins van anar per davant del marcador durant tot el partit, excepte l'últim període on els van faltar les forces a causa de les baixes.

Un partit molt correcte, tant en defensa com en atac, que va fer que l'equip cadet aconseguís el seu primer punt de la temporada. Amb atac els olotins van estar molt encertats en els llançaments exteriors, ja que l'equip local feia zona per tapar els espais als boies, que tot i això van aconseguir anotar un parell de gols.

Pel que fa a la defensa, els Olotins van estar més sòlids que en altres ocasions, fent ajudes al defensa boia i treballant bé a l'hora de robar la pilota. Tot i això, cal seguir treballant per minimitzar els errors que encara ens segueixen costant algun gol.

Els d'Olot van entrar a l'última part guanyant de 2 gols de diferència, però el cansament es va notar i no van saber reaccionar al parcial de 2-0 que el Geieg va aconseguir, empatant així el partit.

L'equip està content pel joc que va realitzar, llàstima del resultat final!

Per l'Olot van jugar: Ferran Planella, Eloi Luque (5), Aleix Naspleda, Gerard Currius (2), Marc Artero, Xesco Rebollo (1), Leo Exposito, Mateo Cordini i Alex Tomàs.

Parcials: 2-2, 2-4, 2-2, 2-0.

Resultat final: 8-8.