Els cadets de Waterpolo guanyen la 1a Copa Girona i el Campionat Provincial - Club Natació Olot

Waterpolo

Els cadets de Waterpolo guanyen la 1a Copa Girona i el Campionat Provincial

Banyoles, 11 de juny de 2017

A les aigües de l'estany de Banyoles, es va disputar la primera Copa Girona de waterpolo cadet, que coincidia amb el Campionat Provincial, van participar un total de 6 equips enquadrats en dos grups de tres, el grup "A" el formava el GEIEG, el Sète francès i el Minorisa, mentre el grup "B" el formava el waterpolo Anglès, el Waterpolo Figueres i el Club Natació Olot.
Es va jugar amb un sistema de lliga de tots contra tots en dues parts de 10 minuts, el primer de cada grup disputava la final, els segons es jugava el tercer i quart lloc metre els terces, el 5è i 6è lloc.

Els cadets del CN Olot va realitzar una competició immaculada tancant aquest torneig com a campions guanyant tots els partits, inicien el torneig enfrontant-se al Club Waterpolo Anglès guanyant clarament el matx 2 – 8, el segon matx el van jugar davant el Waterpolo Figueres, enfrontament una mica més costós però que guanyen merescudament per 4 – 10.
Ja classificats per la final de la tarda, van esperar rival que finalment va ser el Sète Francès, van fer un partit complet de 4 parts de vuit minuts.
Aquí va haver-hi un inic de matx molt igualat, amb gols per als dos equips, però sempre els garrotxins portant la iniciativa en el marcador, així arriben a la mitja part amb un 1 – 4 per als Olotins, a partir d'aquí, van prema una mica més l'accelerador i ja al final del tercer quart la final estava sentenciada, per acabar el darrer període amb un waterpolo de control, van saber espera el xiulet del final del partit.

L'expedició olotina va estar formada per Biel Segura, Marc Tarrús, Joel González, Arnau Casadevall, Marc Coma, Iulian Ghica, Biel Vila, Joan Coma, Marc Alabau i Guillem Rial

En el lliurament de recompenses, a part de ser campions de la 1a copa Girona, també van guanyar el Campionat Provincial, premi al millor porter i al millor jugador.

El pròxim divendres, dissabte i diumenge, l'equip viatja a Barcelona per a disputar el torneig Marea Verde a les instal·lacions del Club Natació Montjuïc.