Victòria del cadet de waterpolo en la seva visita a Figueres - Club Natació Olot

Waterpolo

Victòria del cadet de waterpolo en la seva visita a Figueres

Els cadets guanyen en la seva visita a la piscina alt empordanesa de Figueres, el resultat final va ser de 7 – 9, i els parcials de cada període van estar 1 – 3, 3 – 0, 1 – 2 i 2 – 4.
L'expedició la van formar, Ferran Planella, Marc Artero, Joel Gonzalez, Aleix Naspleda, Gerard Currius, Eloi Luque, Guillem Rial, Alek Caldelas, Sergi Babiano, Biel Vila, Aniol Arbat i Xesco Rebollo.
Derbi molt intens, els Olotins van fer una defensa a pressió a l'home, i el boia marcat per davant, que va donar els seus fruits en el primer període assolint un avantatge de dos gols 1 – 3, ja en el segon quart, reacció Figuerenca que gira el lluminós 3 – 0 de parcial i 4 – 3 a la mitja part, mal quart Olotí, el tercer quart torna a posar als Olotins endollats al matx i aconsegueixen un parcial d'1 – 2 per empatar el partit aquest cop a 5 gols, el darrer període va ser d'un domini aclaparador dels visitants que amb un 2 – 4 tanquen la victòria.