Waterpolo

El cadet de waterpolo perd contra el Montjuïc

L'equip cadet del Club Natació Olot es presentava davant del Club Natació Montjuïc plegat de baixes, tot i això, els garrotxins van donar la cara i van realitzar un partit molt digne.

El primer període va costar arrencar, l'equip visitant va sorprendre els olotins i va realitzar un parcial de 0-3 que ni molt menys va enfonsar als nostres jugadors.

El segon quart ja va ser diferent, els locals van perdre la por i encaraven la portaria rival amb més contundència, això va fer que es posessin a tan sols un gol per sota al marcador (2-3), però un altre cop els barcelonins van realitzar un parcial de 0-3 abans d'arribar a la mitja part 2-6.

Tant la tercera part com la quarta va ser idèntiques, els olotins realitzant un bon partit amb atac, sobretot doblant la boia, però en defensa l'equip realitzava una zona 1-2 (a causa de la manca d'efectius) que permetia al rival llençar amb facilitat. 8-15 va ser el resultat final del partit.

Cal estar contents pel sacrifici i l'esforç dels jugadors tot i essent tant pocs, però conscients que queda molt per millorar i l'única manera és seguir treballant!

Per l'Olot van jugar: Ferran Planella, Eloi Luque (2), Aleix Naspleda, Marc Artero, Xesco Rebollo, Leonoardo Exposito, Alex Tomàs (6).

Parcials: 0-3, 2-3, 3-4, 3-5. Resultat final: 8-15