Triomf ajustat de l'equip cadet de waterpolo del CN Olot contra el combinat del GEIEG/Banyoles - Club Natació Olot

Waterpolo

Triomf ajustat de l'equip cadet a la piscina del club davant el combinat del GEIEG/Banyoles, en un derbi elèctric i emocionant, 9 – 8, els parcials de cada període van ser, 2 – 2, 3 – 1, 3 – 2, 1 - 3
Van defensar els colors del CN Olot, Ferran Planella, Marc Artero, Joel González (1), Aleix Naspleda, Marc Alabau (3), Eloi Luque (2), Guillem Rial (1), Alek Caldelas (1), Biel Vila (1), i Anil Arbat.
Partit molt ajustat entre dos equips que es coneixen molt, mentre l'equip local practicava una defensa pressionant a l'home intentant buscar la línia de passada per dificultar a l'equip contrari el joc i al boia marcant-lo per davant, i els capitalins jugaven en una defensa zonal perquè no pugues rebre el boia local.

Tot i començar malament el matx per als locals, 0 – 2, van poder igualar el primer quart, a partir d'aquí domini i més encert local posant un 3 – 1 en el segon quart i un 3 – 1 en el tercer, que posaven u 8 – 5 en el marcador esperançador per als garrotxins, en el darrer quart, reacciona els visitants, per la precipitació i els passes poc encertats dels locals, i sortides al contra atac fulgurants, així va morir un partit molt emocionat i guanyat pel CN Olot amb tot mereixement.