Els absoluts de waterpolo tornen a emportar-se el derbi gironí - Club Natació Olot

Waterpolo

Els absoluts de waterpolo tornen a emportar-se el derbi gironí

Els absoluts del CNO retornen de les vacances de Nadal guanyant el derbi gironí. Aquest es va jugar dissabte a les instal·lacions del CN Figueres, i va ser un partit que es van emportar els olotins gràcies a un molt bon inici amb un parcial de 0-4, treballant molt bé en defensa i amb atac aprofitant els recursos que té aquest equip.

Tot i això, els garrotxins es van relaxar un pèl a partir del segon període, concedint gols per falta d'intensitat defensiva i de concentració, mentre que amb atac seguien realitzant bons llançaments exteriors que feien que l'avantatge al marcador anés incrementant, 2 a 8 era el resultat a la meitat del partit.

Pel que fa a la tercera i quarta part la tònica va ser semblant, l'Olot no va deixar que els locals s'acostessin al marcador, però tampoc jugaven un gran waterpolo, sobretot en defensa que seguien encaixant gols per errors de concentració i perquè no eren prou contundents defensivament, tot i això el partit no va perillar en cap moment i l'Olot segueix segon a la classificació de segona catalana.

El pròxim dissabte dia 19 a les 20:00h els absoluts de waterpolo del CNO tindran un partit molt important davant la Universitat Autònoma de Barcelona, un dels equips que també lluita per les posicions capdavanteres.

Pel Club Natació Olot van jugar: Simón Fusté, Alex Lopez (2), Arnau Casadevall (1), Marc Pujolar, Arnau Abel (4), Joan Ventolà (2), Marc Coma (3), Marc Reyes (1), David Roura (1), Adrià Molina, Adrià Hinojosa, Marc Alabau (1) i Pol Reyes.

Parcials: 0-4, 2-4, 3-4, 2-3.
Resultat final: 7-15.